Werken bij CKC Drenthe

Vacature Pedagogisch stafmedewerker kinderopvang

 

Wij zoeken per direct een pedagogisch stafmedewerker voor minimaal 16 uur per week (zie vacature hieronder). Kandidaten worden verzocht te reageren voor 23 april 2018 door een sollicitatiebrief met CV te mailen aan mw. A. Bezuyen, directeur stichting CKC Drenthe Kinderopvang via kinderopvang@ckcdrenthe.nl. Meer informatie is te verkrijgen bij Ronneke van der Molen of Annelies Bezuyen, tel 0592-409865. Bekijk de vacature 'Pedagogisch stafmedewerker kinderopvang' onderaan deze pagina.

 

Pedagogisch medewerkers

 

In onze kindcentra is werk voor enthousiaste en betrokken pedagogisch medewerkers met een kindgerichte opleiding op MBO of HBO niveau.  De profielschets kunt u hieronder downloaden.

 

Invalleerkrachten boven- en onderbouw  

 

Op onze scholen is werk voor enthousiaste, breed inzetbare (inval)leerkrachten met een PABO en DCBO diploma. Klik op de knop hiernaast voor meer informatie.

Wij werken niet met een eigen invallijst, maar maken gebruik van de diensten van een extern personeelsbemiddelingsbedrijf, te weten SLIM personeelsbemiddeling. Wilt u invallen bij CKC Drenthe? Neem dan rechtstreeks contact op met SLIM.

Contactgegevens:
T: 050 - 210 35 36
E: info@slim-online.nl 
I: www.slim-online.nl

 

 

 

Documenten